ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Η ανατριχιαστική αφήγηση του Ντε Γιονγκ για τον Νουρί

Barcelona's Frenkie De Jong during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona,Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Frenkie De Jong during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona,Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Φράνκι Ντε Γιονγκ αποκάλυψε πως πριν πάει στην Μπαρτσελόνα επισκέφτηκε τον Αμπντελχάκ Νουρί και του ζήτησε την άποψή του.

Στις 8 Ιουλίου 2017 ο Αμπντελχάκ Νουρί κατέρρευσε στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας του Άγιαξ με τη Βέρντερ Βρέμης. Χτες, σχεδόν 2,5 χρόνια μετά ο αδερφός του έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του.

Ο Φράνκι Ντε Γιονγκ σε δηλώσεις του αποκαλύψε πως ο άτυχος Ολλανδομαροκινός τον επηρέασε για να πάει τελικά στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός μέσος τον είχε επισκεφτεί και τον ρώτησε ποια ομάδα θα έπρεπε να πάει. Ο Νουρί το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να κουνήσει τα βλέφαρά του. Έτσι, η μητέρα του Ολλανδομαροκινού, η οποία ήταν και εκείνη στο δωμάτιο, άρχισε να του λέει μία μία τις ομάδες.

Στην μοναδική που έγνεψε καταφατικά ο Νουρί ήταν η Μπαρτσελόνα. "Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα και την οικογένεια του Νούρι" είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ