ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Φτιάχνει "Masia" για προπονητές

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε στιγμιότυπο κόντρα στη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Supercopa 2021 στο "Κινγκ Φαχντ", Ριάντ | Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κάνει δική της σχολή προπονητών ούτως ώστε όλοι οι τεχνικοί των τμημάτων της να έχουν την καλύτερη γνώση γύρω από το ποδόσφαιρο.

Η ακαδημία της Μπαρτσελόνα, γνωστή ως "Masia" είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη στον κόσμο. Ο σύλλογος της Ισπανίας ετοιμάζεται να δημιουργήσει και μια ακαδημία προπονητών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundodeportivo.com ούτως ώστε να βγάζει και τους δικούς της προπονητές.

Να τους εκπαιδεύει, να τους μαθαίνει όσα πρέπει να ξέρουν γύρω από το ποδόσφαιρο και να τους δίνει όλες τις γνώσεις που χρειάζονται ώστε να μπορούν να δουλέψουν σε όλες τις ομάδες των Καταλάνων.

Ένα σχέδιο το οποίο δεν θα αφορά μόνο μια σχολή προπονητικής με μαθήματα και γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο αλλά μια σχολή που θα έχει και ψυχολόγους, γιατρούς και υπεύθυνους στην επικοινωνία.

Καθώς ο κάθε προπονητής δεν έχει μόνο μια ομάδα υπό την επίβλεψη του αλλά και το τιμ του το οποίο αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές αρμοδιότητες.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να θέσει το σχέδιο της σε εφαρμογή από τη νέα σεζόν για να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στα καλύτερα αποτελέσματα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ