ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Φόβοι για δίμηνη απουσία του Φάτι

Ο Άνσου Φάτι της Μπασρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Άνσου Φάτι της Μπασρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λεβάντε για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως ο Άνσου Φάτι, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με την Αθλέτικ στο Copa del Rey, έχει τραυματιστεί στον αριστερό δικέφαλο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποια θεραπεία θα ακολουθήσει.

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη φάση των "16" του Copa del Rey μετά την ήττα από την Μπιλμπάο (3-2), με τον Τσάβι να βλέπει αφενός την ομάδα του να χάνει την κούρσα για δεύτερο τίτλο τη φετινή σεζόν και αφετέρου τον Άνσου Φάτι, που αποχώρησε ως τραυματίας.

Ο 19χρονος παίκτης των "μπλαουγκράνα" έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 96ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου, με τον καταλανικό σύλλογο να αναφέρει στην ενημέρωσή του την Παρασκευή (21/1) πως ο Φάτι έχει τραυματιστεί στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Μάλιστα πρόκειται για τον ίδιο τραυματισμό που είχε υποστεί κόντρα στη Θέλτα τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στην ενημέρωσή της η ομάδα ανέφερε πως θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες για το ποια θεραπεία θα ακολουθήσει ο παίκτης. Καταλανικά μέσα αναφέρουν ότι ο 21χρονος μπορεί να απουσιάσει μέχρι και για δύο μήνες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ