ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Φόρος τιμής στην ομάδα γυναικών η φετινή δεύτερη εμφάνιση

Ο Ζεράρ Πικέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Θέλτα | 16 Μαΐου 2021
Ο Ζεράρ Πικέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Θέλτα | 16 Μαΐου 2021 @ 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τη δεύτερη εμφάνιση που θα φοράει τη νέα αγωνιστική σεζόν και η οποία είναι αφιερωμένη στην ομάδα γυναικών του συλλόγου που συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής από το πρώτο παιχνίδι της στο "Καμπ Νόου".

Ιδιαίτερη είναι η δεύτερη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη νέα αγωνιστική σεζόν καθώς επιλέχτηκε μωβ χρώμα, που είναι συνένωση των βασικών χρωμάτων της, του μπλε και του κόκκιου, που αντιπροσωπεύει τον αγώνα για την ισότητα των δύο φύλλων.

Έμπνευση αποτελεί η ομάδων γυναικών της Μπαρτσελόνα, που φέτος γιορτάζει ένα πολύ σημαντικό ορόσημο. Αυτό είναι η 50η επέτειος από τον αγώνα της 25ης Δεκεμβρίου του 1970 στο "Καμπ Νόου", τον πρώτο που έδωσε εκεί η ομάδα γυναικών του καταλανικού συλλόγου.

Σημειώνεται πως στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης πήραν μέρος αρκετοί από τους παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν, μεταξύ άλλων οι Ζεράρ Πικέ, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν και Φρένκι Ντε Γιονγκ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ