ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα εναντίον La Liga με φόντο την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι: "Ακατάλληλη η υπογραφή συμβολαίου μισού αιώνα"

O Λιονέλ Μέσι
O Λιονέλ Μέσι © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Στη La Liga τα έριξε η Μπαρτσελόνα για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τον σύλλογο μετά από 21 χρόνια. Η ανακοίνωση των Καταλανών, τα λέει όλα.

Λίγες ώρες μετά από το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα τα έβαλε με την La Liga και με ανακοίνωσή της εξήγησε για ποιους λόγους οι παράγοντές της είναι ενοχλημένοι τις κινήσεις και τις διαπραγματεύσεις που υποθήκευσαν το μέλλον της.

Με τον Ζοάν Λαπόρτα να ετοιμάζεται για συνέντευξη Τύπου το πρωί της Παρασκευής στις 11, η κατάσταση μοιάζει έκρυθμη ενώ ουδείς, αντίπαλος ή συμπαίκτης, έχει αποχαιρετήσει τον Αργεντινό αστέρα από την ομάδα την οποία υπηρέτησε για 21 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της καταλανικής ομάδας:

"Η Μπαρτσελόνα ανέλυσε την πρόσφατη ανακοίνωση της La Liga για την στρατηγική συμφωνία με το επενδυτικό σχήμα CVC και θέλει να εκφράσει την ακόλουθη θέση:"

Θεωρούμε ότι η επιχείρηση δεν συζητήθηκε αρκετά με τους συλλόγους και τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ότι το ποσό δεν συμβαδίζει με τα χρόνια διάρκειας και η συμφωνία επηρεάζει μέρος των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων των συλλόγων για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι είναι ακατάλληλο να υπογράψει συμφωνία μισού αιώνα λόγω της αβεβαιότητας που περιβάλλει τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Οι όροι της σύμβασης που περιγράφει η La Liga καταδικάζουν το μέλλον της Μπαρτσελόνα σχετικά με τα δικαιώματα μετάδοσης.

Εκφράζουμε την έκπληξή μας γι' αυτή τη συμφωνία που καθορίστηκε από την La Liga, στην οποία οι απόψεις των ομάδων δεν λήφθηκαν υπόψη. Δεν έγινε παρουσίαση των επιλογών που προσφέρθηκαν από ανταγωνιστές, ώστε να αξιολογηθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε μια κατάσταση μετά από την πανδημία που έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ