ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Έκοψε από τα social media πανηγυρισμό αλά Ρονάλντο, από παίκτη της ομάδας Νέων

Μπαρτσελόνα: Έκοψε από τα social media πανηγυρισμό αλά Ρονάλντο, από παίκτη της ομάδας Νέων
PRINT SCREEN / YOUTUBE

Ένας παίκτης της ομάδας Νέων της Μπαρτσελόνα πανηγύρισε γκολ που πέτυχε μιμούμενος τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους μπλαουγκράνα να επιβάλλουν λογοκρισία στα social media του συλλόγου "εξαφανίζοντας" το σχετικό πλάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από την Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε έχει φορέσει τη φανέλα των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τα εννέα χρόνια που πέρασε στο Μπερναμπέου μέσα στα οποία έγινε κορυφαίος σκόρερ της ιστορίας της Ρεάλ δεν έχουν ξεχαστεί.

Ούτε από τους μερένγκες αλλά και ούτε από την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν συνδέσει τον CR7 με την αιώνια αντίπαλό τους και να το δείχνουν, σύμφωνα με την Marca, μέσα από ένα... ανύποπτο γεγονός.

Αυτό ήταν ένα ματς της ομάδας Νέων της Μπαρτσελόνα, με τον νεαρό Φερμίν Λόπεθ να σκοράρει με εντυπωσιακό γυριστό και να επιλέγει να γιορτάσει το γκολ του με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, το άλμα και τη στροφή στον αέρα.

Ο πανηγυρισμός αυτός προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από το Barca TV, όμως στη συνέχεια "κόπηκε" στα πλάνα που προέβαλαν οι μπλαουγκράνα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, με την μαδριλένικη Marca να αποκαλύπτει την κίνηση αυτή και να πετυχαίνει να συζητιέται στην ποδοσφαιρική Ισπανία εδώ και ένα 24ωρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ