ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Είπε όχι στην προσφορά της Γιουνάιτεντ για τον Φρένκι ντε Γιονγκ

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ
Ο Φρένκι ντε Γιονγκ © 2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του Φρένκι ντε Γιονγκ κάνοντας πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να απαντούν αρνητικά στους κόκκινους διαβόλους.

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ είναι ένας από τους παίκτες που επιθυμεί διακαώς ο Έρικ τεν Χαχ στο χτίσιμο της νέας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που οραματίζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και οι κόκκινοι διάβολοι μπήκαν ήδη στο κόλπο της απόκτησής του.

Ναι μεν ο Ολλανδός μέσος έχει διαμηνύσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι μπλαουγκράνα έχουν αφήσει να εννοηθεί πως δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον αποχωριστούν αν ικανοποιηθούν οικονομικά και ο αγγλικός σύλλογος δείχνει πως διαθέτει τα οικονομικά μέσα για να τον κάνει δικό του.

Οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία από τις αρχές Ιουνίου και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πρώτη κρούση δεν άργησε να γίνει, με την Γιουνάιτεντ να προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ συν 10 με τη μορφή μπόνους αλλά να βλέπει την πρότασή της να πέφτει στο κενό.

Οι Καταλανοί απέρριψαν την πρόταση θεωρώντας την χαμηλή, με τον δημοσιογράφο Μοίζενς Λόρενς να αναφέρει πως έχουν ως θέσει ως στόχο να πάρουν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο οποιαδήποτε συμφωνίας κάνουν με υποψήφιο αγοραστή του Ολλανδούς διεθνούς μέσου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ