ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Σταμάτησε τη συνέντευξη Τύπου ο Κούμαν λόγω αιμορραγίας της μύτης του

Ο Ρόναλντ Κούμαν με τον Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο του αγώνα της Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey με αντίπαλο την Ράγιο Βαγεκάνο
Ο Ρόναλντ Κούμαν με τον Λιονέλ Μέσι στο πλαίσιο του αγώνα της Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey με αντίπαλο την Ράγιο Βαγεκάνο Ⓒ 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό έβαλε πρόωρο τέλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούσε διαδικτυακά ο Ρόναλντ Κούμαν, με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να αιμορραγεί από τη μύτη και να αναγκάζεται να αποχωρήσει (VIDEO).

Μόλις 11 λεπτά κράτησε η συνέντευξη Τύπου του Ρόναλντ Κούμαν ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σεβίλλη για την 25η αγωνιστική της La Liga (27/2, 17:15, COSMOTE SPORT 2 HD) και η αιτία δεν ήταν κάποια ερώτηση που δεν άρεσε στον Ολλανδό τεχνικό αλλά ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε.

Συγκεκριμένα, άρχισε να βγαίνει αίμα από τη μύτη του και απο τη στιγμή που δεν μπορούσε να σταματήσει την αιμορραγία ζήτησε να διακοπεί η ενημέρωσή του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, γεγονός που έχει ξανασυμβεί μάλιστα πριν μερικές εβδομάδες.

Όπως έκανε επίσημα γνωστό η Μπαρτσελόνα, αυτό σχετίζεται με την εγχείριση στην καρδιά στην οποία είχε υποβληθεί τον Μάιο του 2020, με τον Κούμαν να λαμβάνει έκτοτε αντιπηκτικά για το αίμα -στο πλαίσιο θεραπευτικής αγωγής που ακολουθεί- για να μην πάθει θρόμβωση (διακοπή ροής του αίματος μέσω του κυκλοφορικού συστήματος).

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο τεχνικός των μπλαουγκράνα είχε δεχτεί ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας με δεδομένο πως τα αποτελέσματα δεν έχουν ικανοποιήσει ως τώρα, με τον Κούμαν να μιλάει με ρεαλισμό:

"Ξέρω ότι το να έχεις τα ηνία της Μπαρτσελόνα σημαίνει μεγάλη πίεση. Εάν χάσεις, αυτός που έχει την ευθύνη είναι πάντα ο προπονητής. είναι κάτι που αποδέχομαι, επειδή δεν έχω ποτέ στο μυαλό μου την ήττα.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά θα υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για το μέλλον και είμαι γενικά αισιόδοξος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: ⓒ 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ