ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει με χρεοκοπία αν δεν μειώσει τα συμβόλαια των παικτών

Το Κάμπ Νόου στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 24 Οκτωβρίου του 2020.
Το Κάμπ Νόου στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/JOAN MONFORT

Σύμφωνα με το RAC1, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να ανακοινώσει χρεοκοπία αν οι παίκτες δεν συμφωνήσουν στην μείωση των συμβολαίων τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο κορονοϊός βασανίζει οικονομικά πολλές ομάδες. Τα κλειστά γήπεδα έχουν φέρει μείωση εσόδων και η κατάσταση για αρκετά κλαμπ είναι κρίσιμη. Παράδειγμα αποτελεί η Μπαρτσελόνα, η οποία διανύει δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με το RAC1, οι μπλαουγκράνα αντιμετωπίζουν την απειλή της χρεοκοπίας, η οποία μπορεί να αποφευχθεί εάν φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για την μείωση των συμβολαίων τους. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με συνάντηση ανάμεσα στους δικηγόρους της ομάδας και τους παίκτες.

Στόχος είναι για την Μπαρτσελόνα, η μείωση των συμβολαίων κατά 30% ώστε να αποφευχθεί η χρεοκοπία τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την AS, προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση του Μέσι. Αν ο Αργεντίνος ανανεώσει το συμβόλαιό του τότε η ομάδα θα πρέπει να τον πληρώσει ένα μπόνους.

Ο Κάρλες Τούσκετς, που έχει αναλάβει μετά την παραίτηση του Μπαρτομέου δήλωσε: "Στόχος μας είναι τα οικονομικά του συλλόγου. Η πανδημία μάς επηρέασε. Η ομάδα βασίζεται στον τουρισμό και αυτό το έσοδο χάθηκε. Η κατάσταση δεν είναι άνετη, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ