ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Μέσι για δεύτερο σερί ματς στο Champions League

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι θα χάσει το εκτός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα με την Φερεντσβάρος όπως έγινε και σε αυτό με την Ντινάμο Κιέβου, με τον Ρόναλντ Κούμαν να τον αφήνει ξανά αποστολής για να του δώσει ανάσες.

Από την στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου και με την Μπαρτσελόνα να ταξιδεύει στο Κίεβο έχοντας το "3 στα 3", ήταν πολύ πιθανό να γίνει το ίδιο και ενόψει του αγώνα με την Φερεντσβάρος από τη στιγμή που οι μπλαουγκράνα είχαν καθαρίσει την πρόκριση για τους "16" για του Champions League με τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Έτσι και έγινε, με τον Ρόναλντ Κούμαν να λαμβάνει υπόψη του το πολύ απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει μπροστά της η "Μπάρτσα" και να αποφασίζει να αφήσει εκτός αποστολής τον Pulga για να τον ξεκουράσει, με τον Ολλανδό τεχνικό να μην συμπεριλαμβάνει σε αυτήν για το ματς στην Ουγγαρία και τους Τερ Στέγκεν και Κουτίνιο (μέσα ο Ντε Γιονγκ που είχε μείνει εκτός από το ταξίδι στην Ουκρανία).

"Φυσικά είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει πάντα, έχει καλή νοοτροπία και θέλεις τέτοια νοοτροπία από κάθε παίκτη του ρόστερ. Για κάθε απόφαση που παίρνω μιλώ με τους παίκτες μου και ύστερα είμαι εγώ που παίρνω τις τελικές αποφάσεις.

Είναι μόνο δύο στιγμές ξεκούρασης που του δίνω μιας που τον άφησα εκτός και από το ματς με την Ντινάμο Κιέβου καθώς είμαστε σε άνετη θέση στο Champions League.

Στη συνέχεια της σεζόν δεν θα μπορεί να ξεκουράζεται αφού θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες στο πρωτάθλημα ενώ μετά θα έχουμε το Κύπελλο Ισπανίας και το Σούπερ Καπ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τους Μαγυάρους ο τεχνικός των μπλαουγκράνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ