LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 5-2: Από τεσσάρα σε πεντάρα με νέο σόου του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Χετάφε με 5-2 με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, είχε μια ασίστ και δύο δοκάρια. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 5-2 της Χετάφε με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει ένα ακόμη σόου. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολ, είχε δύο δοκάρια και μια ασίστ και οδήγησε τους Καταλανούς σε ακόμη μια νίκη με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να ανέβουν στην τρίτη θέση με 68' πόντους και βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο αλλά έχουν ένα ματς λιγότερο.

Οι Καταλανοί δεν κέρδισαν όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ καθώς τα δύο τελευταία τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 4' μετά από σουτ του Μέσι. Στο 8' ο Μπουσκέτς έκανε υπέροχη μπαλιά προς τον Αργεντινό ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το 1-0.

Η Χετάφε απάντησε άμεσα με ένα τυχερό γκολ καθώς στο 12' σε παράλληλο γύρισμα ο Άνχελ έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Λεγκλέ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Οι Καταλανοί πέτυχαν δύο γκολ σε πέντε λεπτά όμως για να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Αρχικά στο 28' ο Τσάκλα σκόραρε εις βάρος της ομάδας του καθώς γύρισε τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα του χωρίς να δει που είναι αυτός με αποτέλεσμα να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 33' ο Μέσι είχε δοκάρι και γκολ στην ίδια φάση. Αρχικά έκανε το σουτ με το δεξί μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, επέστρεψε στον Αργεντινό ο οποίος με σουτ με το αριστερό διαμόρφωσε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα μπήκε με σκοπό να κάνει συντήρηση δυνάμεων, έκανε αλλαγές, κρατούσε τη μπάλα στα πόδια της αλλά δεν απειλούσε τη Χετάφε. Στο 69' όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Αραούχο να ανατρέπει τον Ουνάλ και τον διαιτητή μέσω VAR να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ουνάλ εκτέλεσε και μείωσε σε 3-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα ακόμη γκολ και είχαν κάποιες καλές στιγμές. Στο 87' ο Μέσι έκανε το κόρνερ από τα δεξιά με τον Αραούχο να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να διαμορφώνει το 4-2.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι με τον Γκριεζμάν. Ο Γάλλος έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα και νίκησε τον Σόρια για να διαμορφώσει το τελικό 5-2.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (75' Ουμτιτί), Πικέ (46' Αραούχο), Λενγκλέ (46' Μορίμπα), Άλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο (64' Τρινκάο), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν, Πέδρι.

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Σάντσες, Ντακομάν, Τσάκλα, Τσέμα, Σουάρεθ, Μακσίμοβιτς, Αλένια (46' Αμπντουλάι), Κουκουρέγια (46' Κοφί), Κούμπο, Άνχελ (63' Ουνάλ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 21 Απριλίου

Λεβάντε - Σεβίλλη 0-1 (53' Εν Νεσιρί)

Οσασούνα - Βαλένθια 3-1 (13' Μαρτίνεθ, 32' πέν. Καλέρι, 67' πέν. Τόρες - 30' Γκαμεϊρό)

Μπέτις - Αθλέτικ 0-0

Αλαβές - Βιγιαρεάλ 2-1 (17' Χοσέλου, 80' Μέντεθ - 50' Αλκάθερ)

Έλτσε - Βαγιαδολίδ 1-1 (22' Φιδέλ - 86' Ολάσα)

Κάντιθ - Ρεάλ 0-3 (30' πέν., 40' Μπενζεμά, 33' Οντριοθόλα)

Πέμπτη 22 Απριλίου

Ατλέτικο - Ουέσκα 2-0 (39' Κορέα, 80' Καράσκο)

Γρανάδα - Έιμπαρ 4-1 (21'-77'Σολδάδο, 37' Πουέρτας, 81' Κένεντι/64' Κίκε)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Θέλτα 2-1 (25' Πορτού, 39' Γιανουάι/22' Μάλο)

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 5-2 (8'-33' Μέσι, 28' Τσάκλα (αυτ), 87' Αραούχο, 90+3΄Γκριεζμάν/12' Λανγκλέ (αυτ), 69' Ουνάλ)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτική βαθμολογία στην Ισπανία και σε άλλα πρωταθλήματα

Photo Credits: © 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ