ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αυξημένες πιθανότητες επιστροφής του Ντάνι Άλβες μετά την έλευση του Τσάβι

Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την κατάκτηση του Σούπερ Καπ
Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την κατάκτηση του Σούπερ Καπ © 2015 IVAN SEKRETAREV / AP IMAGES

Το όνομα του Ντάνι Άλβες παίζει πιο έντονα για την Μπαρτσελόνα μετά την επιστροφή του Τσάβι. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες των Καταλανών τις προσεχείς ημέρες για να επιστρέψει στην ομάδα πέντε χρόνια μετά, έχοντας με το μέρος του τις πιθανότητες επιστροφής.

Ο Ντάνι Άλβες έχει μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι και επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα χωρίς υψηλές απολαβές, κάτι που έχει μεταφέρει στους Καταλανούς από το προηγούμενο διάστημα.

Η έλευση του Τσάβι στον πάγκο των μπλαουγκράνα ενισχύει τις πιθανότητες να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, όπως υποστηρίζει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "uoL" μετά από πέντε χρόνια, καθώς είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2016, πηγαίνοντας στη Γιουβέντους ως ελεύθερος.

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν την επόμενη εβδομάδα το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα με μειωμένες, απολαβές και λόγω των σχέσεων που έχει με τον Τσάβι είναι πιθανότερο το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον συγκριτικά με την περίοδο που ήταν ο Ρόναλντ Κούμαν στο τιμόνι του συλλόγου. Ο 41χρονος τεχνικός έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την επιστροφή.

Ο 38χρονος διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" σε 391 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας 21 γκολ, ενώ μοίρασε και 101 ασίστ. Στην οκταετία (2008/16) που έμεινε στο Καμπ Νου πανηγύρισε με τον καταλανικό σύλλογο έξι τίτλους της La Liga, τέσσερα Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ, κατέκτησε τρία Champions League και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ