ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αντιπροσωπεία των Καταλανών θα πάει στο Κατάρ για να κλείσει τον Τσάβι

Ο προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Εσπεράνς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2019 στο "Καλίφα", Ντόχα | Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019
Ο προπονητής της Αλ Σαντ, Τσάβι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Εσπεράνς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2019 στο "Καλίφα", Ντόχα | Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 © 2019 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Μέλη της διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα μεταβούν στο Κατάρ για να τελειώσουν την υπόθεση του Τσάβι και να τον φέρουν στην Βαρκελώνη.

Στην τελική της ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει η πρόσληψη του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Οι άνθρωποι των Καταλανών είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τη συμφωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Για αυτό το λόγο αντιπροσωπεία της διοίκησης αναμένεται να μεταβεί στην Ντόχα για να κλείσει την υπόθεση. Σε αυτή θα βρίσκονται σίγουρα οι Ματέου Αλεμάνι και ο Ραφαέλ Γιούστε, ενώ είναι πιθανό να προστεθεί και ο Ζουάν Λαπόρτα εφόσον το επιτρέψει το πρόγραμμά του.

Το πιθανότερο είναι αυτό το ταξίδι να γίνει την Τετάρτη (03/11) αμέσως μετά το ματς την Ντιναμό Κιέβου και στόχος τους είναι να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι στις 6 Νοεμβρίου.

Η Αλ Σαντ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Λεχβίγια και στη συνέχεια το πρωτάθλημα διακόπτεται για περίπου 1,5 μήνα. Χρονικό διάστημα ικανό ώστε να βρει ο σύλλογος του Κατάρ το διάδοχό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ