ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Θέλω να μείνει ο Μέσι, είναι το κλειδί για το νέο πρότζεκτ με τον Κούμαν"

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα
Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου AP PHOTO/MARK LENNIHAN

Αν και αποτελεί παρελθόν πια από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μετά την παραίτηση εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον καταλανικό σύλλογο ο Λιονέλ Μέσι.

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και η Μπαρτσελόνα, καθώς ο 57χρονος Καταλανός υπέβαλε την παραίτησή του στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (27/10).

Αν και οι σχέσεις του πρώην προέδρου των "μπλαουγκράνα" με τον Λιονέλ Μέσι δεν ήταν και οι καλύτερες, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να ζητάει μάλιστα, με burofax να αποχωρήσει από το σύλλογο στα τέλη του καλοκαιριού, δε δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ισπανική ομάδα:

"Πάντα προσπαθούσα να εξηγήσω στον Μέσι, τον μάνατζέρ του και την οικογένειά του ότι δεν μπορούσα να τον αφήσω να φύγει. Γιατί; Διότι μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και γιατί ξεκινήσαμε ένα νέο πρότζεκτ με τον Ρόναλντ Κούμαν, στο οποίο είναι το κλειδί.

Ελπίζω ότι τους επόμενους μήνες θα πει ότι είναι υπερήφανος που βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ότι θα ανανεώσει και θα τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα", ανέφερε ο Μπαρτομέου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ