ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Είχαμε στο τραπέζι την υπογραφή του Εμπαπέ, αλλά το τεχνικό επιτελείο επέλεξε τον Ντεμπελέ"

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου
Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου © 2019 EMILIO MORENATTI, FILE/ASSOCIATED PRESS

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι μπλαουγκράνα επί ημερών του, είχαν τη δυνατότητα να υπογράψουν τον Εμπαπέ, αλλά προτίμησαν τον Ντεμπελέ.

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι "Esport3" μίλησε για τη διοίκησή του στην Μπαρτσελόνα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος προτάθηκε στους μπλαουγκράνα, αλλά προτιμήθηκε να αποκτηθεί ο Ντεμπελέ.

Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος των Καταλανών αναφέρθηκε στο χρέος, στα λάθη που έκανε αλλά και στην αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε την οποία συμφώνησε με τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτομέου: Για τον Εμπαπέ: "Η υπογραφή του ήταν στο τραπέζι, αλλά το τεχνικό επιτελείο επέλεξε τον Ντεμπελέ, επειδη ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή που να δίνει πλάτος στο γήπεδο".

Για το χρέος: "Μέχρι τον Μάρτιο του 2020 είχαμε κέρδη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όταν ξέσπασε η πανδημία χάσαμε 555 εκατομμύρια ευρώ. Μέρος του χρέους είναι οι κάκες αποτιμήσεις ποδοσφαιριστών.

Για εμάς η πανδημία σήμανε την απώλεια 220 εκατομμυρίων ευρώ. Ο συνεργάτης πρέπει να καταλάβει ότι η διοίκηση, μέχρι τον κορονοϊό, ήταν εγκεκριμένη από τη La Liga και την UEFA".

Για τα λάθη: "Να μην επιβληθούμε μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, όπου έπρεπε να γίνει μια αλλαγή. Έπρεπε να είχαμε μια γενική αλλαγή. Άκουσα τους παίκτες και ήμουν λάθος. Επρόκειτο να περιορίσουμε οικονομικά τη ζημιά και η πανδημία μας κατέστρεψε".

Για τον Βαλβέρδε: "Η αποχώρηση του Βαλβέρδε έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των ποδοσφαιριστών. Όλοι πιστέψαμε ότι μια αλλαγή χρειαζόταν στον τρόπο προπόνησης και στην αναζήτηση της βελτίωσης".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ