ΑΕΚ

Μπαρόχα: "Δεν ρίχνουμε το φταίξιμο σε έναν"

Μπαρόχα: "Δεν ρίχνουμε το φταίξιμο σε έναν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλάιν Μπαρόχα υποστήριξε πως ήταν αναμενόμενο η ΑΕΚ να δεχθεί το γκολ με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, εστιάζοντας στην ομαδική κι όχι στην ατομική ευθύνη.

Η ΑΕΚ, μετά και την εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλους βαθμούς στα εναπομείναντα ματς, σύμφωνα με τον διεθνή Βενεζουελάνο γκολκίπερ της, Αλάιν Μπαρόχα.

"Ήταν μία στιγμή που αφαιρεθήκαμε. Πιστεύαμε ίσως ότι ήμασταν καλύτεροι απ’ όσο ήμασταν. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ, όμως και ο Παναιτωλικός έπαιξε δυνατά, οπότε αυτό το γκολ ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή", υποστήριξε αρχικά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ πριν στη συνέχεια μιλήσει για:

Για την ευκαιρία του Μπουονανότε: "Είναι αλήθεια πως περιμένεις από κάποιους παίκτες με ταλέντο, κυρίως τους επιθετικούς, να σκοράρουν, αλλά και λογικό να μπορούν και να αποτυγχάνουν κάποια στιγμή. Δεν ρίχνουμε όμως το φταίξιμο σε έναν. Όλη η ομάδα συνολικά δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε".

Για τη βαθμολογία των play-offs: "Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι χάσαμε. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που απομένουν να μην χάσουμε άλλους βαθμούς".

Photo credit: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ