ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπαράλες: "Η άμυνα ήταν το κλειδί κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ο Μπαράλες πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Μπαράλες στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Αστέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα όνειρα εξόδου στην Ευρώπη που κάνουν στην Τρίπολη.

Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ήταν ξανά εκ των πρωταγωνιστών του Αστέρα στη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι η άμυνα ότι το κλειδί της μεγάλης νίκης για τους Αρκάδες, ενώ αναφέρθηκε και στα όνειρα εξόδου στην Ευρώπη που κάνουν στην Τρίπολη

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε για τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Έχω χάσει το μέτρημα (σ.σ. γέλια). Πάντα προσπαθώ το καλύτερο για την ομάδα μου. Υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλος προσπαθεί λίγο παραπάνω και μας κερδίζει φυσικά".

Για το αν το κλειδί ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας, που ξεκινούσε από τον ίδιο και τον Φερνάντεθ: "Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, αυτό ήταν το κλειδί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σου επιτεθεί. Γι' αυτό η άμυνα ήταν το κλειδί".

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα: "Ναι μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν, από την Ευρώπη. Αλλά θα πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος".

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και για τους Αργεντινούς του Αστέρα: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο πρώτος σκόρερ. Πάντα δίνεις κάτι παραπάνω όταν έχεις κάτι σαν οικογένεια στον αγωνιστικό χώρο μαζί σου, δηλαδή συμπατριώτες σου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ