ΠΑΟΚ

Μπάμπα: "Ελπίζω πως θα μείνω στον ΠΑΟΚ"

Ο Ραχμάν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ραχμάν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραχμάν Μπάμπα εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν την καριέρα του στο ΠΑΟΚ

Ο Ράχμαν Μπάμπα θέλει, όπως είπε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα (1-1), να μείνει στον ΠΑΟΚ, και αποκάλυψε πως ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την Τσέλσι στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκανέζος:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: "Αν δει κάποιος τους παίκτες της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα θα δει σκυθρωπά πρόσωπα, που προδίδουν τη στεναχώρια μας για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να παραχωρήσουμε αυτούς τους δύο βαθμούς. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασιστικοί για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που τόσο μας λείπει. Δουλεύουμε καλά, παίζουμε καλά, δεν παίρνουμε τ’ αποτελέσματα που θέλουμε. Υπάρχει χρόνος για να αποκτήσουμε την πολυπόθητη σταθερότητα που μας λείπει".

Για τη δική του παρουσία: "Όντως είχα οδηγία να ανεβαίνω πιο ψηλά από τον Βιεϊρίνια, ζήτησα μπάλες στο δεύτερο μέρος αλλά πρέπει να διαβάζεις το ματς και τις στιγμές. Έχοντας πάρει τον έλεγχο, έπρεπε να έχω το νου μου στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου οπότε ανάλογα με τη φάση αποφάσισα".

Για το μέλλον του: "Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτήν τη στιγμή αν η επόμενη σεζόν θα με βρει εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουν ήδη γίνει συζητήσεις κι ελπίζω, αν όλα πάνε καλά, πως θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ".

ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ: "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ"

Ο Πολωνός, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μίλησε για την ισοπαλία στην Τρίπολη και την απέδωσε στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έφτασε στα 11 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό που πέτυχε στην Τρίπολη δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

"Είμαστε στεναχωρημένοι, έπρεπε να έχουμε σκοράρει δύο φορές από το πρώτο μέρος και να έχουμε τελειώσει το ματς. Αντ’ αυτού φεύγουμε με ένα βαθμό.

Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ο προπονητής επιλέγει ποιοι παίζουν κι επιλέγει πάντα τους καλύτερους Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλες τις γραμμές. Είναι μια δύσκολη χρονιά.

Έχουμε αρκετά ματς ακόμη και θα κάνουμε το παν για το καλύτερο δυνατό τέλος" τόνισε ο Πολωνός επιθετικός που αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

"Είναι αλήθεια πως έχω κάποιες συζητήσεις για το συμβόλαιο με τη διοίκηση αλλά δε με απασχολεί αυτήν τη στιγμή. Με νοιάζει η ομάδα και οι στόχοι της. Σ’ αυτό αφοσιώνομαι. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το τέλος της σεζόν" είπε ο Σβιντέρσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ