ΟΦΗ

Μπαλογιάννης: "Σήμερα θέλαμε να παίξουμε για την Κρήτη"

Ο Μπαλογιάννης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπαλογιάννης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / GLOMEX

Ο Κώστας Μπαλογιάννης μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ ανέφερε πως η ομάδα του έπαιξε για την Κρήτη που περνούσε δύσκολες στιγμές εξαιτίας του σεισμού.

Ο Κώστας Μπαλογιάννης μίλησε στην κάμερα της NOVA, μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League Interwetten, για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Κρήτη λόγω του σεισμού. Μάλιστα, ανέφερε πως αφιερώνει το γκολ στους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαλογιάννης

Για όσα περνάει η Κρήτη λόγω του σεισμού: "Το μυαλό μας ήταν σήμερα εκεί. Πάνω απ’ όλα, από κάθε νίκη είναι η υγεία. Σήμερα θέλαμε να παίξουμε για την Κρήτη και γι’ αυτό αφιερώσαμε εκεί το γκολ. Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους για να φτιαχτεί ό,τι χάλασε με το σεισμό".

Για το ματς: "Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας, σε μία καλή έδρα με μία καλή ομάδα, έκαναν ευκαιρίες εκείνοι, αλλά κάναμε κι εμείς στο τέλος και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε από τη μέση και μετά".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ