SUPER LIG

Μπακασέτας: "Το γκολ με την Γαλατάσαραϊ ήταν ένα από τα πιο σημαντικά στη ζωή μου"

Μπακασέτας: "Το γκολ με την Γαλατάσαραϊ ήταν ένα από τα πιο σημαντικά στη ζωή μου"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BEIN SPORTS TURKIYE ΣΤΟ TWITTER

Ο Τάσος Μπακασέτας χαρακτήρισε το γκολ του απέναντι στην Γαλατάσαραϊ το βράδυ της Κυριακής ως ένα από τα πιο σημαντικά που έχει πετύχει μέχρι τώρα, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους της Τράμπζονσπορ για τη μεγάλη στήριξη προς το πρόσωπό του.

Το τελευταίο διάστημα ο Τάσος Μπακασέτας είχε χάσει την επαφή του με τα δίχτυα με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής, η οποία μάλιστα έγινε μεγαλύτερη μετά από τις δύο χαμένες εκτελέσεις πέναλτι που είχε στο πρόσφατο ματς με την Γκιρεσούνσπορ και οι οποίες στέρησαν από την Τράμπζονσπορ ο τρίποντο της νίκης.

Ωστόσο, ο κάπτεν της Εθνικής Ελλάδας δεν τα παράτησε ποτέ και η δικαίωση για αυτόν δεν άργησε να έρθει αφού το βράδυ της Κυριακής σκόραρε λίγο πριν το φινάλε στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Γαλατάσαραϊ κάνοντας το 1-1, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για μία σπουδαία ανατροπή της ομάδας του που την κράτησε σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου.

Ο ίδιος, με δηλώσεις που παραχώρησε στο τουρκικό Bein Sports μετά την τεράστια νίκη επί της "Γαλατά", αναφέρθηκε στη σημασία του γκολ που πέτυχε μετά από ένα δύσκολο διάστημα που είχε ενώ δεν παρέλειψε να υπερτονίσει την πολύ μεγάλη στήριξη που απολαμβάνει από το κοινό της ομάδας του.

"Οι μέρες που πέρασα ήταν πραγματικά δύσκολες αλλά αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με αυτούς τους συμπαίκτες και αυτό το επιτελείο, με τους πάντες μέσα στην ομάδα.

Είμαι τόσο ευγνώμων προς τους οπαδούς, η υποστήριξη που προσφέρουν σε αυτή την ομάδα εγώ δεν την είχα ποτέ στη ζωή μου σε όσες ομάδες είχα αγωνιστεί μέχρι πρότινος.

Αυτή η υποστήριξη που έλαβα αυτές τις ημέρες ήταν πραγματικά σημαντική για μένα αλλά έτσι είναι η ζωή. Τα πράγματα δεν μπορούν πάντα να είναι θετικά για σένα, θα υπάρχουν στιγμές που θα αντιμετωπίσεις δύσκολες ημέρες και αυτή την περίοδο θα πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, να πιστεύεις στην ομάδα σου και όλοι μαζί να προσπαθείτε για να γυρίσετε την κατάσταση.

Το γκολ απέναντι στην Γαλατάσαραϊ ήταν ένα από τα πιο σημαντικά στη ζωή μου. Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ αφού είχα πολύ καιρό που δεν σκόραρα αλλά δεν είναι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα, τους συμπαίκτες, το σταφ και τους οπαδούς που με υποστηρίζουν τόσο πολύ και τους ευχαριστώ όλους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS SUPER LIG ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ