ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπακασέτας: "Είχα μία δουλειά απ' όταν ήρθα, να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ"

Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με την Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με την Τράμπζονσπορ PRINT SCREEN TWITTER

Ο Τάσος Μπακασέτας στη δεύτερη σεζόν του στην Τράμπζονσπορ κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας, με την ομάδα να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια έπειτα από 38 χρόνια και δήλωσε πως είναι τιμή για εκείνον που χάρισε στους ανθρώπους της πόλης αυτή τη μεγάλη χαρά.

Μαγικές στιγμές ζει από το βράδυ του Σαββάτου (30/4) ο κόσμος της Τραπεζούντας που είδε την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Τουρκίας για 7η φορά στην ιστορία της και τους δύο Έλληνες διεθνείς να το χαίρονται.

Ο Τάσος Μπακασέτας εμφανώς ενθουσιασμένος στις δηλώσεις μετά τη μεγάλη βραδιά τόνισε πως είναι τιμή για εκείνος που μπόρεσε να μοιράσει αυτή τη χαρά στους φίλους της ομάδας, με τον Σιώπη να παίρνει το μικρόφωνο και αναλαμβάνοντας χρέη ρεπόρτερ να του ζητά να συνεχίσει.

"Η ιστορία αυτή τη στιγμή είναι εντελώς διαφορετική. Η ζωή επιστρέφει πράγματα. Μπορεί να δεις κανείς που ήμασταν πριν τρία χρόνια και που είναι ήμερα η ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είχα μία δουλειά, να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ.

Το πετύχαμε όλοι μαζί: οι παίκτες έδωσαν ό,τι μπορούσαν, το επιτελείο. Όλοι βοήθησαν στο να φτάσουμε σε αυτή τη θέση και είναι μεγάλη τιμή για μένα, για όλους τους παίκτες, γιατί αυτή η πόλη άξιζε αυτή τη χαρά. Είμαι περήφανος που μπορώ να δώσω αυτή την ευτυχία στους ανθρώπους αυτού του τόπου", είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Ο έβδομος τίτλος ήρθε μετά από 38 χρόνια και το γεγονός αυτό έκανε τον κόσμο της να βιώσει με πολύ έντονο τρόπο την επιστροφή στην κορυφή.

Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο για τη φιέστα, ενώ χιλιάδες φίλαθλοι που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήριο συγκεντρώθηκαν στο εθνικό πάρκο της Τραπεζούντας, όπου μία γιγαντοθόνη μετέδιδε τον αγώνα.

Ήταν τέτοια η δίψα των φίλων της ομάδας μάλιστα, για να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και να σφραγιστεί ο τίτλος, ώστε ήταν αδύνατο να περιμένουν μέχρι να γίνει αυτό. Κάπως έτσι, εκατοντάδες φίλαθλοί της εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πανηγυρίζουν πρόωρα.

Οι πανηγυρισμοί δεν περιορίστηκαν εντός γηπέδου, αλλά επεκτάθηκαν και εκτός, με χιλιάδες φίλους της "Τραμπ" να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα τους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ