ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Να σηκώσουμε το κεφάλι, όλα τα παιδιά θέλουμε το καλό της Εθνικής"

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, στην αναμέτρηση με το Κόσοβο
Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, στην αναμέτρηση με το Κόσοβο INTIME

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, μετά την ισοπαλία απέναντι στο Κόσοβο, στάθηκε στην επόμενη μέρα και την ανάγκη να ανασυγκροτηθεί η ομάδα, προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Σουηδία.

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη σε 1-1 απέναντι στο Κόσοβο και "πέταξε" ένα δύο πολύτιμους βαθμούς. Η εθνική ομάδα είχε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 90+2', όταν και τιμωρήθηκε για την οπισθοχώρησή της από τον Μουρίκι.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάσος Μπακασέτας, που μοίρασε και την ασίστ στο γκολ του Δουβίκα, μίλησε στην κάμερα του OPEN, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανάγκη ανασυγκρότησης της ομάδας, ώστε να διεκδικήσει στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Σουηδία τη νίκη

"Υπάρχουν νεύρα και στεναχώρια για το αποτέλεσμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αύριο καινούργια μέρα να σηκώσουμε το κεφάλι και να σκεφτούμε τον αγώνα με την Σουηδία.

Δεν μετράει τι έκανα, εγώ είμαι χαρούμενος να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικό γιατί αλλιώς το πρόσημο είναι αρνητικό. Όλα τα παιδιά θέλουμε το καλό της Εθνικής. Θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Σουηδία", υποστήριξε αρχικά, ο Μπακασέτας, για να προσθέσει εν συνεχεία:

"Θεωρώ όποιος είναι στην Εθνική του ομάδα θέλει πάντα να κερδίζει. Φυσιολογικό να υπάρχει άγχος, αλλά από μικρά παιδιά αυτό κάνουμε, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Λογικό να υπάρχει πίεση, ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε μόνο τρεις βαθμούς. Κανείς δεν μπαίνει για να πάρει ισοπαλία αλλά μόνο για την νίκη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ