ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Μπακασέτας: "Η Τράμπζονσπορ μού δίνει όλα όσα θέλω"

Μπακασέτας: "Η Τράμπζονσπορ μού δίνει όλα όσα θέλω"

Ο Τάσος Μπακασέτας έστειλε μήνυμα παραμονής στους φίλους της Τράμπζονσπορ, αφού στις δηλώσεις του στο A Spor τόνισε πως η πρωταθλήτρια Τουρκίας τού προσφέρει όλα όσα θέλει.

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο ο 28χρονος επιθετικός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως στην Τράμπζονσπορ έχει όλα όσα θέλει.

Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής μίλησε για τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, υποστηρίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (18/5) ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας είχε στείλει ένα αντίστοιχο ενωτικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, εξηγώντας ότι οι λαοί των δύο χωρών δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

"Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς βγαίνουν τέτοια νέα. Αυτά είναι ψέματα. Γιατί αν έρθει μια προσφορά, ο σύλλογος θα είναι ο πρώτος που το γνωρίζει. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια σε έναν σύλλογο που μου δίνει όλα όσα θέλω. Αν μου έρθει πρόταση, ο σύλλογος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει. Θα ήθελα να κάνω τέτοια βήματα, αλλά επαναλαμβάνω πως ο σύλλογος θα αποφασίσει.

Στην Ελλάδα κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή στην Τουρκία. Υπάρχει μια ιστορία μεταξύ των δύο εθνών, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε στην Τουρκία, προερχόμενοι από την Ελλάδα. Όλοι μάς φέρονται καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ".

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ