ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Μπακασέτας: Η Τράμπζονσπορ διέψευσε ότι ο Έλληνας επιθετικός ζήτησε να πάρει μεταγραφή

Ο Τάσος Μπακασέτας στο Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα
Ο Τάσος Μπακασέτας στο Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα INTIME

Η Τράμπζονσπορ διέψευσε μέσω ανακοίνωσης τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, τα οποία υποστήριζαν πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει ζητήσει από την ομάδα να πάρει μεταγραφή.

Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ήθελαν τον Τάσο Μπακασέτα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίζει στη Φιορεντίνα, με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ να ζητάει δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη (7/7) η τουρκική ομάδα διέψευσε τα σενάρια ότι ο Έλληνας επιθετικός ζήτησε να πάρει μεταγραφή, παρακαλώντας τα Μέσα της χώρας να είναι πιο προσεκτικά σε ό,τι ειδήσεις γράφουν ή αναπαράγουν.

"Η είδηση στα ότι ο παίκτης μας, Αναστάσιος Μπακασέτας, θα αποχωρήσει από την ομάδα και ότι έχει εξουσιοδοτήσει τη μεταγραφή στον μάνατζέρ του δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την αλήθεια. Καλούμε τα μέσα ενημέρωσης να είναι πιο προσεκτικά με τέτοιες φανταστικές ειδήσεις".

Η φετινή χρονιά του Μπακασέτα ήταν μαγική. Σε 43 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ σκόραρε εννέα γκολ, μοίρασε οκτώ ασίστ και συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ήταν κομβικός στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του Nations League από την Ελλάδα.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ