ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπακασέτας για την φραστική επίθεση από οπαδό: "Αν τον χτυπούσα, δεν θα ήμουν σωστό παράδειγμα για τα νέα παιδιά"

Μπακασέτας για την φραστική επίθεση από οπαδό: "Αν τον χτυπούσα, δεν θα ήμουν σωστό παράδειγμα για τα νέα παιδιά"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ BEIN SPORTS TURKIYE ΣΤΟ TWITTER

Ο Τάσος Μπακασέτας ρωτήθηκε στη μεικτή ζώνη για την εισβολή οπαδού κατά τη διάρκεια του Καϊσερίσπορ - Τράμζπονσπορ και τη φραστική επίθεση εις βάρος, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την Καϊσερίσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα, αφού όχι μόνο βρήκε δίχτυα με την ομάδα του αλλά και έδωσε ρεσιτάλ ψυχραιμίας, όταν παρέμεινε σιωπηλός μετά από εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και φραστική επίθεση εις βάρος του.

Την μεγάλη κλάση του πάντως την έδειξε και μετά το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε στη μεικτή ζώνη για το περιστατικό και τη στάση που επέδειξε, για να περάσει ένα μήνυμα που θα πρέπει να το λάβουν όλοι οι άνθρωποι που έχουν σχέση με το χώρο του βασιλιά των σπορ.

"Ως ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν το συγκεκριμένο άτομο ερχόταν προς το μέρος μου και τον χτυπούσα, δεν θα ήμουν το σωστό παράδειγμα για τα νέα παιδιά.

Πρέπει να είμαστε το σωστό παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Ό,τι κι αν συμβαίνει στο γήπεδο, δεν πρέπει να αντιδράς με άσχημο τρόπο. Πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου, τους συμπαίκτες και την ομάδα σου", τόνισε ο 28χρονος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ