BUNDESLIGA

Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ 2-0: Εύκολο τρίποντο για τους βαυαρούς

Οι Κίμιχ - Ερναντέζ πανηγυρίζουν στο Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ | 14 Αυγούστου 2022
Οι Κίμιχ - Ερναντέζ πανηγυρίζουν στο Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ | 14 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο με τους Μουσιάλα και Μίλερ η Μπάγερν νίκησε 2-0 τη Βόλφσμπουργκ και έκανε το δύο στα δύο στην Bundesliga.

Εύκολο έργο είχε η Μπάγερν το απόγευμα της Κυριακής για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga καθώς επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 2-0. Οι βαυαροί πέτυχαν και τα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ενώ πέτυχαν τρία ακόμα τέρματα που ακυρώθηκαν μέσω VAR ως οφσάιντ.

Οι Μουσιάλα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ο Μίλερ με προβολή από κοντά μετά το σουτ του Κίμιχ ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους που κινδύνεψαν ελάχιστα στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, να απειλήσουν τη Μπάγερν, κέρδισαν κάποια κόρνερ αλλά δεν μπόρεσα να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Νόιερ.

Η Μπάγερν απείλησε στο 14' με κεφαλιά του Παβάρ μετά από κόρνερ από τα δεξιά ενώ στο 33' κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Μουσιάλα έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής, διατήρησε τη μπάλα στην κατοχή του και επιχείρησε το σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 όταν ο Ντέιβις έκανε τρομερή ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα προς τα έξω με τον Κίμιχ να κάνει το σουτ, τον Μίλερ να βάζει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της Μπάγερν.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Μπάγερν συνέχισε να έχει την υπεροχή και να ψάχνει ένα ακόμη γκολ. Δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός πως σκόραρε δύο φορές καθώς τόσο το τέρμα του Ουπαμεκανό με προβολή απο κοντά όσο και η κεφαλιά του Μανέ στο 75' ακυρώθηκαν με τη χρήση του VAR ως οφσάιντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ερναντέζ, Κίμιχ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Γκνάμπρι (46' Σάνε), Μουσιάλα (83' Γκράβενμπερχ), Ζάμπιτσερ, Μανέ (80' Τελ), Μίλερ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Μπόρναου, Λακρουά, Φαν ντε Φεν, Άρνολντ (83' Βρανξ), Μπακού, Γκιλαβογκί, Σβάνμπεργκ (61' Ενμετσά, 83 Μπρεκάλο), Βίμερ (46' Κρούζε), Μαρμούς (68' Γουαλαντσμιντ), Νμετσά.

Στο ματς που προηγήθηκε του αγώνα στο Μόναχο και συγκεκριμένα ανάμεσα στη Μάιντς και την Ουνιόν Βερολίνου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga:

TAGS BUNDESLIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ