CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Βιγιαρεάλ: Η κόντρα τους στο twitter έληξε με συγχαρητήρια

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν μονομαχεί με τον Ραούλ Αλμπιόλ της Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 10 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν μονομαχεί με τον Ραούλ Αλμπιόλ της Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 10 Απριλίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Βιγιαρεάλ και Μπάγερν δεν μονομάχησαν μόνο επί χόρτου για τα προημιτελικά του Champions League. Το έκαναν και ψηφιακά, σε μία κόντρα που τελικά έληξε με συγχαρητήρια των Γερμανών στους Ισπανούς για την πρόκριση.

Η Βιγιαρεάλ με την Μπάγερν άνοιξαν ένα διαδικτυακό beef, όμως αυτό έληξε γρήγορα, όταν οι Βαυαροί έδωσαν συγχαρητήρια στους αντιπάλους τους για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Όλα άρχισαν από τη στιγμή που η Μπάγερν ανέβασε ένα video στο twitter, με ενδεικτικά γκολ για κάθε ομάδα. Όταν ο χρήστης πατούσε pause στο video, εμφανιζόταν ένα σκορ του αγώνα στην "Άλιαντς Αρένα".

Ένας χρήστης πάτησε pause όταν το σκορ ήταν 9-3 και η Μπάγερν σχολίασε σε αυτό το screenshot "θα το πάρουμε αυτό το σκορ".

Η Βιγιαρεάλ δεν το άφησε να πέσει κάτω και με το τέλος του αγώνα έκανε retweet αυτό το μήνυμα των Βαυαρών με την ερώτηση "είστε σίγουροι;"

Εν τέλει, η Μπάγερν απευθύνθηκε στους θριαμβευτές της βραδιάς μέσω του ισπανικού λογαριασμού της, δίνοντας "συγχαρητήρια".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ