ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Βάζει πέμπτο αστέρι στη φανέλα τη νέα σεζόν

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Λάτσιο για το Champions League
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Λάτσιο για το Champions League Ⓒ 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν έφτασε τα 30 πρωταθλήματα από την ίδρυση της Bundesliga και θέλοντας να αναδείξει το συγκεκριμένο επίτευγμα, έκανε γνωστό πως τη νέα αγωνιστική σεζόν θα προσθέσει και πέμπτο χρυσό αστέρι στις εμφανίσεις της.

Η σεζόν 2020-21 έφερε πολλά χαμόγελα στους φίλους της Μπάγερν, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να είναι κυρίαρχος εντός των συνόρων για μία ακόμα χρονιά και να πανηγυρίζει τον τίτλο της πρωταθλήτριας για 9η διαδοχική σεζόν, 30η από την ίδρυση της Bundesliga το 1963 και 31η συνολικά στην ιστορία της.

Θέλοντας μάλιστα να δώσει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και οντότητα στο γεγονός αυτό, οι Βαυαροί έκαναν γνωστό πως στις εμφανίσεις της νέας σεζόν θα προστεθεί και πέμπτο αστέρι στη φανέλα τους. "Θα είναι η επιβράβευση της ομάδας για τους 30 τίτλους πρωταθλήτριας από καταβολής Bundesliga.

Αυτό είναι κάτι που κερδήθηκε από πολλές γενιές ποδοσφαιριστών και είναι απόδειξη της σταθερότητας και της συνέπειας της Μπάγερν στο υψηλό επίπεδο για δεκαετίες. Οι οπαδοί της Μπάγερν μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι", δήλωσε ο CEO της Μπάγερν και θρυλική μορφή του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γερμανίας, οι ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας της χώρας λαμβάνουν αστέρια για την κατάκτηση πρωταθλημάτων από την ίδρυση της Bundesliga το 1963: ένα αστέρι για 3 τίτλους, δύο για 5 τίτλους, τρία για 10 τίτλους, τέσσερα για 20 τίτλους και πέντε για 30 τίτλους.

Η Μπάγερν γίνεται έτσι ο πρώτος σύλλογος που φτάνει σε αυτό το μυθικό επίτευγμα, με τους Βαυαρούς να γνωστοποιούν επίσης ότι θα παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις με το πέμπτο αστέρι στο στήθος στα μέσα Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ