ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Εξετάζει τον Πάου Τόρες για αντί-Αλάμπα

Ο Πάου Τόρες κυνηγάει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία για το Nations League.
Ο Πάου Τόρες κυνηγάει την μπάλα στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία Ⓒ 2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Αλάμπα που δύσκολα θα παραμείνει στη Βαυαρία και ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ παρουσιάζεται ως πιθανός στόχος.

Όπως μεταδόθηκε από το γερμανικό κανάλι Sport1 και αναπαράχθηκε από την Marca, στόχος της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι ο αμυντικός της Βιγιαρεάλ, Πάου Τόρες. Οι Βαυαροί γνωρίζουν ότι ο Αλάμπα δεν θα παραμείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι, επομένως σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Έτσι, εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Ισπανού, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που θα προκύψει. Βέβαια, η Μπάγερν θα χρειαστεί να νικήσει τον ανταγωνισμό, εφόσον ο Τόρες έχει ακουστεί και για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο στόπερ της Βιγιαρεάλ δεν είναι καθόλου φθηνός, αφού το συμβόλαιό του συμπεριλαμβάνει ρήτρα που ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, αν τα κίτρινα υποβρύχια πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή, θα είναι η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία τους.

Ο Πάου Τόρες τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 21 συμμετοχές με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει δύο γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

Photo credits: ⓒ 2021 Efrem Lukatsky/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ