ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Θετικός στον κορονοϊό και ο ανεμβολίαστος Κίμιχ, σύμφωνα με την Bild

Ο Τζόσουα Κίμιχ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπενφίκα για το Champions League.
Ο Τζόσουα Κίμιχ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπενφίκα © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESSV

Σύμφωνα με την Bild μετά τον Τσούπο Μότινγκ, θετικός στον κορονοϊό είναι ακόμη ένας ανεμβολίαστος παίκτης της Μπάγερν, ο Τζόσουα Κίμιχ.

Πέντε παίκτες της Μπάγερν αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο, έμπαιναν σε καραντίνα εξαιτίας επαφής τους με κρούσματα, ενώ ξέσπασε και ζήτημα στο Γερμανία καθώς οι Βαυαροί φαίνεται να προχώρησαν και σε στάση πληρωμών. Οι Τζαμάλ Μουσιάλα και Γκνάμπρι φέρεται να έκαναν την πρώτη δόση, ωστόσο τρεις ακόμη παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν την Τετάρτη (24/11), ο Έρικ Μάξιμ Τσούπο Μοτίνγκ είναι θετικός στον κορονοϊό. Λίγη ώρα αργότερα, η Bild γνωστοποίησε πως θετικός στον COVID-19 είναι ακόμη ένας ανεμβολίαστος, ο Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος θα συνεχίσει γι' ακόμη 14 μέρες την καραντίνα του. Αναμένεται να χάσει τις αναμετρήσεις με Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, η ανακοίνωση πως έχει κορονοϊό ήρθε σε ένα σημείο που φαίνεται ότι έχει μεταπεισθεί για να κάνει τελικά το εμβόλιο. Αυτό δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ.

"Μίλησα με τον Τζο. Νομίζω ότι βρίσκεται σε κατεύθυνση για να κάνει το εμβόλιο. Υποθέτω ότι είχαμε μία καλή συζήτηση. Άκουσα μία ανεκτικότητα από αυτόν. Αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε" ανέφερε ο Φλικ για την περίπτωση του Κίμιχ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ