ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Θέλει να υπογράψει τον Χάαλαντ το επόμενο καλοκαίρι

Ο Χάαλντ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στη Λάτσιο στο Champions League
Ο Χάαλντ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στη Λάτσιο στο Champions League © 2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αποκαλύπτοντας πως θα κινηθούν το επόμενο καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Η Μπάγερν Μονάχου προετοιμάζει ήδη το έδαφος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο Μόναχο, με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, να αναφέρει πως η ομάδα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του 21χρονου Νορβηγού.

Την τελευταία διετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί ένα από τα πιο "hot" ποδοσφαιρικά ονόματα και έχει απασχολήσει μεγάλους ευρωπαϊκούς κολοσσούς, μεταξύ των οποίων και οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Ρεάλ.

Στη "μάχη" ωστόσο, για τον νεαρό σταρ της Ντόρτμουντ έχετε να προστεθεί ακόμα μία ομάδα του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, οι Βαυαροί σχεδιάζουν να κινηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτησή του, δεδομένου ότι οι Βεστφαλοί δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν στο τωρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Συγκεκριμένα, ο Σαλιχάμιτζιτς μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι "Sport1", τονίζοντας: "Ο Χάαλαντ είναι κορυφαίος παίκτης και ακούω επίσης ότι είναι κι ένα υπέροχο παιδί. Όμως, είναι παίκτης της Ντόρτμουντ. 60 γκολ σε 60 παιχνίδια. Πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωσή του, διαφορετικά θα ήμασταν φουλ ερασιτέχνες".

Μάλιστα, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από το Μόναχο, ανοίγει ακόμα περισσότερο τον δρόμο για την απόκτηση του 21χρονου φορ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ