ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Θα πάει για φορ το καλοκαίρι, στη λίστα Κέιν, Όσιμεν, Κολό Μουανί

Ο Χάρι Κέιν αποχωρεί από το Σαουθάμπτον - Τότεναμ
Ο Χάρι Κέιν αποχωρεί από το Σαουθάμπτον - Τότεναμ 2023 AP PHOTO/DAVID CLIFF

Σύμφωνα με την γερμανική σελίδα SPORT1, η Μπάγερν θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού το φετινό καλοκαίρι, με τους Κέιν, Όσιμεν και Κολό Μουανί να βρίσκονται στη λίστα του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Η Μπάγερν προετοιμάζεται για το κομβικό παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ (1/4, 19:30), το οποίο θα είναι και το πρώτο για τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο των Βαυαρών. Η σεζόν έχει ακόμη δρόμο όμως στο Μόναχο έχουν ήδη ξεκινήσει οι μεταγραφικές συζητήσεις.

Σύμφωνα με την γερμανική σελίδα SPORT1, οι άνθρωποι της Μπάγερν δεν πρόκειται να προβούν σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, εν αντιθέσει με το τι συνέβη το προηγούμενο. Ήδη αναμένουν την άφιξη του Κόνραντ Λάιμερ, ενώ οι Βαυαροί θα κινηθούν και για ένα φορ.

Ο Τσούπο Μοτίνγκ διανύει εξαιρετική σεζόν, όμως στην Μπάγερν παραδέχονται πως θα χρειαστεί βοήθεια δεδομένου ότι Γκνάμπρι και Μανέ δεν υπολογίζονται για τη θέση "9".

Η λίστα της Μπάγερν είναι ήδη έτοιμη και σ' αυτή βρίσκονται βαριά ονόματα όπως αυτά του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, του Βίκτορ Όσιμεν από τη Νάπολι και του Ραντάλ Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ. Οι Βαυαροί δεν έχουν διεξάγει κάποιες συνομιλίες με τους τρεις παραπάνω, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει στο μέλλον, με το οικονομικό σκέλος να παίζει κομβικό ρόλο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ