ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Συνάντηση αντιπροσωπείας παικτών και διοίκησης με φόντο τον τίτλο της Bundesliga

Οι παίκτες της Μπάγερν χειροκροτούν μετά τη νίκη επί της Χέρτα
Οι παίκτες της Μπάγερν χειροκροτούν μετά τη νίκη επί της Χέρτα 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Αντιπροσωπεία παικτών της Μπάγερν συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας πριν από τα δύο τελευταία παιχνίδια που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Γερμανίας. Για δύσκολες εβδομάδες μίλησε ο Μίλερ.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να πέσει αυλαία στην Bundesliga. Η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή με 68 πόντους στο +1 από την Ντόρτμουντ, ενώ το Σάββατο (20/5) υποδέχεται στην Allianz Arena την Λειψία.

Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για τους Βαυαρούς, καθώς δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν το πρωτάθλημα, ειδικά μετά από μία τέτοια δύσκολη σεζόν. Έτσι, στο Σάμπενερ Στράσε πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής.

Σύμφωνα με την Bild, αντιπροσωπεία παικτών, η οποία απαρτιζόταν από τους Νόιερ, Μίλερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα και Κομάν, συναντήθηκε με ανθρώπους της διοίκησης. Οι επικεφαλής της Μπάγερν ήθελαν να σιγουρέψουν πως το κίνητρο παραμένει και ότι δεν θα υπάρξουν άλλα πισωγυρίσματα.

Ο Τόμας Μίλερ σχολίασε στην Bild τη συνάντηση: "Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για το κλαμπ και για εμάς ως ομάδα. Γι' αυτό τον λόγο συναντηθήκαμε, για να μιλήσουμε για το τι μπορούμε να αλλάξουμε".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ