BUNDESLIGA

Μπάγερν - Στουτγκάρδη 2-2: Βαθμός σωτηρίας και λύτρωση για τον Μαυροπάνο

Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάτρδης πανηγυρίζει με τον Ντίνο Μαυροπάνο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Μαΐου 2022 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Η Στουτγκάρδη απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Μόναχο από την πρωταθλήτρια Μπάγερν και κρατάει στο χέρι της την παραμονή στην Bundesliga. Αυτογκόλ ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Η Στουτγκάρδη έκανε το αναπάντεχο και βρήκε βαθμό στο Μόναχο απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπάγερν για την 33η αγωνιστική της Bundesliga. Το 2-2 στέλνει τους Σουηβούς στο +3 από την Αρμίνια του Ζεμπάστιαν Βασιλειάδη και του Στέφανου Καπίνο και μία αγωνιστική πριν από το τέλος μοιάζει απίθανο να βρεθούν σε θέση απευθείας υποβιβασμού.

Ο αγώνας ήταν μονόπλευρος, με τους Βαυαρούς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να δημιουργούν φάσεις από τα πρώτα λεπτά. Παρ' όλα αυτά, το πρώτο γκολ του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Τιάγκο Τόμας μόλις στο 8ο λεπτό. Η αντίδραση της Μπάγερν ήταν καταιγιστική και θύμα της πολιορκίας ήταν ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος με τάκλιν πάνω στη γραμμή σε σουτ του Σερζ Γκνάμπρι (που θα κατέληγε ούτως ή άλλως σε γκολ), έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα, ο Τόμας Μίλερ έκανε την ανατροπή για την Μπάγερν, όμως το παιχνίδι είχε ακόμα ένα ημίχρονο. Όπως και στο 1ο μέρος, ο Σάσα Κάλαϊτζιτς νίκησε τον Μάνουελ Νόιερ λίγα λεπτά μετά τη σέντρα και έστειλε ξανά το μπαλάκι στην πλευρά της Μπάγερν. Ωστόσο, οι επεμβάσεις του Φλόριαν Μίλερ και τα τρία δοκάρια των παικτών του Γιούργκεν Νάγκελσμαν κράτησαν το 2-2 μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Η τελευταία αγωνιστική

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ