ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στο Τορίνο ο Σαλιχάμιτζιτς την Δευτέρα για να διαπραγματευτεί με Γιουβέντους για τον Ντε Λιχτ

Ο Ματάις Ντε Λιχτ στο πλαίσιο αγώνα της Ολλανδίας με την Ουαλία για το Nations League | 8 Ιουνίου 2022
Ο Ματάις Ντε Λιχτ στο πλαίσιο αγώνα της Ολλανδίας με την Ουαλία για το Nations League | 8 Ιουνίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η Μπάγερν θέλει να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση απόκτησης του Ματάις Ντε Λιχτ έναντι της Τσέλσι, με τον αθλητικό διευθυντή της, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, να ταξιδεύει στο Τορίνο την Δευτέρα (11/7) για να διαπραγματευτεί με την Γιουβέντους.

Η Τσέλσι και η Μπάγερν παίρνουν μέρος σε ένα άτυπο μπρα ντε φερ στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν ποιοτικά την άμυνά τους, διεκδικώνοντας αμφότερες τον Ματάις Ντε Λιχτ από την Γιουβέντους, με τους Γερμανούς να είναι πάντως η ομάδα εκείνη που εμφανίζεται να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στην παρούσα φάση.

Σύμμαχος στον "αγώνα" τους είναι ο ίδιος ο παίκτης που δείχνει να τους προτιμάει, με την πρωταθλήτρια Γερμανίας των 10 τελευταίων ετών να προσπαθεί τώρα να δελεάσει και την Γιουβέντους, που μέχρι πρότινος έμοιαζε πιο ικανοποιημένη από την πρόταση των Λονδρέζων.

Πώς θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν θα ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα (11/7) στο Τορίνο έχοντας στόχο να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της Γιουβέντους και να κλείσουν θετικά το σίριαλ Ντε Λιχτ.

Σημειώνεται πως εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο ομάδων, ο παίκτης θα πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να φτιάχνει βαλίτσες για Γερμανία, με δεδομένο πως υπάρχει ήδη συμφωνία μαζί του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 18.000.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ