ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στη φυλακή ο Ερνάντεζ στις 28/10 αν δεν γίνει δεκτή η προσφυγή του

Ο Λούκας Ερναντέζ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Λούκας Ερναντέζ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός της Μπάγερν, Λούκας Ερνάντεζ, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (18/10) στο δικαστήριο της Ισπανίας για να απολογηθεί και αν δεν γίνει δεκτή η προσφυγή του στις 28/10 θα μπει στη φυλακή.

Προθεσμία ως τις 28/10 ούτως ώστε να παρουσιαστεί οικειοθελώς για να εκτίσει εξάμηνη ποινή φυλάκισης, έλαβε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Μαδρίτης ο Λούκας Ερνάντεζ.

Ο Γάλλος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου που αντιμετώπιζε την κατηγορία της παραβίασης των περιοριστικών όρων κατά τη συντρόφου του βρέθηκε τη Δευτέρα (18/10) στη Μαδρίτη. Μια μέρα νωρίτερα από την ημερομηνία που αναμενόταν και έκανε χρήση του δικαιώματος δεκαήμερης παράτασης.

Περιμένει έτσι σε αυτό το διάστημα να γίνει δεκτή η προσφυγή που έχει καταθέσει. Αν δεν γίνει αυτό τότε ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός θα πρέπει στις 28/10 να παρουσιαστεί και πάλι στο ισπανικό δικαστήριο, προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, το δικαστήριο αποφάσισε να ακυρώσει την αναστολή της ποινής εξάμηνης φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον νυν παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, τον Δεκέμβριο του 2019.

Η υπόθεση αφορά τη θυελλώδη σχέση του Ερναντέζ με τη σύντροφο του. Ο Γάλλος είχε καταδικαστεί το 2010 για βίαιη συμεπριφορά εις βάρος της και μάλιστα σε κοινή θέα. Εκείνη την περίοδο ο Ερνάντεζ αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ