ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Οι παίκτες της τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του Γκερντ Μίλερ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν στο πλαίσιο του αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Σούπερ Καπ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν στο πλαίσιο του αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Σούπερ Καπ @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου θέλησαν να τιμήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, φορώντας μπλουζάκια με το επώνυμό του και το Νο 9 στην πλάτη στο πλαίσιο του αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Ο θάνατος του Γκερντ Μίλερ σε ηλικία 75 ετών την περασμένη Κυριακή βύθισε σε πένθος το γερμανικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ήταν αναντίρρητα ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς όλων των εποχών.

Η Μπάγερν, στην οποία μεγαλούργησε για 15 χρόνια και πέτυχε τρομερά ρεκόρ, θέλησε μάλιστα να δείξει τον απόλυτο σεβασμό της για τον θρύλο της μέσω του πρώτου παιχνιδιού που έδωσε μετά τον θάνατό του, αυτό με την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο του γερμανικού Σούπερ Καπ.

Μπάγερν: Οι παίκτες της τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του Γκερντ Μίλερ

Αρχικά, στην προθέρμανσή τους οι παίκτες του Νάγκελσμαν εμφανίστηκαν με μπλουζάκια που είχαν όλα πίσω το όνομα Μίλερ και το Νο 9 στην πλάτη, για να ακολουθήσουν ακόμα πιο συγκινητικές στιγμές λίγο πριν την σέντρα.

Τότε που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον απόλυτο μπόμπερ του γερμανικού ποδοσφαίρου, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και τον Τόμας Μίλερ να κλέβουν την παράσταση και να κερδίζουν το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ".

Τότε που ο Πολωνός φορ κρατούσε μία φανέλα του Γκερντ Μίλερ από την εποχη που αγωνιζόταν εκείνος και την ύψωσε στον ουρανό ενώ ο Γερμανός συμπαίκτης του έκανε το ίδιο, κρατώντας μία τωρινή φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Μίλερ και το Νο 9 στην πλάτη.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ