ΜΠΑΓΕΡΝ

Spiegel: "Ο Τίμο Βέρνερ είχε υπογράψει στην Μπάγερν πριν απ' τη μεταγραφή του στην Τσέλσι"

Ο Τίμο Βέρνερ στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ντραγκάο.
Ο Τίμο Βέρνερ στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 CARL RECINE/AP IMAGES

Ένα ενδιαφέρον θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Spiegel, η οποία αποκάλυψε πως ο Τίμο Βέρνερ είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν τη σεζόν 2018/2019, όμως εν τέλει κατέληξε στην Τσέλσι.

Τον Ιούλιο του 2020 ο Τίμο Βέρνερ πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι για το ποσό των 53 εκατομμυρίων ευρώ. Η μετακίνησή του στους μπλε, ωστόσο, τελικά δεν ήταν καθόλου σίγουρη με την Μπάγερν να βρίσκεται εκείνη την περίοδο δυνατά στο παιχνίδι. Νέα στοιχεία αποδεικνύουν πως ο Γερμανός επιθετικός ήταν με το ένα πόδι στους Βαυαρούς.

Σύμφωνα με το Spiegel, μία δικαστική διαμάχη μεταξύ δύο ατζέντηδων-συμβούλων για το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ αποκάλυψε πως ο Βέρνερ θα έπρεπε να είχε μετακινηθεί απ' τη Λειψία στην Μπάγερν τον Ιούλιο του 2020. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός στράικερ φέρεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας με τους Βαυαρούς απ' τη σεζόν 2018/2019 κιόλας.

Ο ενάγων στη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη είναι ο Μουράτ Λοκούρλου, ο οποίος ισχυρίζεται πως διαχειριζόταν την υπόθεση μεταγραφής του Βέρνερ στην Τσέλσι. Ο φάκελος της υπόθεσης αναφέρει μεταξύ άλλων: "Με την επιμονή του ενάγοντος - ο παίκτης δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένος με αυτό - ο Βέρνερ είχε ήδη υπογράψει με την Μπάγερν. Στη συνέχεια ο σύμβουλος του Βέρνερ, Κάρλχαϊνς Φόρστερ έπεισε τον επιθετικό να κάνει το βήμα".

Το Spiegel υποστηρίζει πως ενώ ο Βέρνερ υπέγραψε στην αρχή διστακτικά, στη συνέχεια έμαθε πως δεν υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του τότε προπονητή της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς και του τεχνικού διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Επομένως, η μεταγραφή δεν προχώρησε και ο Γερμανός επιθετικός λίγο αργότερα κατέληξε στην Τσέλσι.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ