ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Ντε Λιχτ έριξε σπόντα για την Γιουβέντους μέσω... Champions League

Μπάγερν: Ο Ντε Λιχτ έριξε σπόντα για την Γιουβέντους μέσω... Champions League
@2022 NICK WASS/AP IMAGES

Ο Ματάις Ντε Λιχτ φοράει από το καλοκαίρι τα κόκκινα της Μπάγερν όμως δεν ξεχνάει την Γιουβέντους, με τον Ολλανδό στόπερ να ρίχνει καρφί απέναντι στην πρώην ομάδα του αναφορικά με τις φιλοδοξίες της στο Champions League.

Η Μπάγερν αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga (3 ισοπαλίες - 1 ήττα), όμως στο Champions League μετράει "2 στα 2" στη φάση των ομίλων και μάλιστα με νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους: εκτός με την Ίντερ στην πρεμιέρα (2-0) και εντός με την Μπαρτσελόνα (2-0).

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις δύο ήττες της Γιουβέντους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων (για πρώτη φορά στην ιστορία της) έδωσε την "ευκαιρία" στον Ματάις Ντε Λιχτ να ξαναθυμηθεί την παρουσία του στην βέκια σινιόρα, όχι για καλό σκοπό.

Λίγο καιρό μετά από την αποχώρησή του από το Τορίνο όπου τότε είχε φύγει κάνοντας παράπονα για τις δυό διαδοχικές 4ες θέσεις της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, ο Ολλανδός στόπερ "ξαναχτύπησε", αναφερόμενος στη διαφορά των δύο ομάδων στην Ευρώπη.

"Η Γιουβέντους είναι εξαιρετική ομάδα αλλά πιστεύω ότι η Μπάγερν έχει τα πάντα όσον αφορά σε παίκτες και φιλοδοξία για να πάρει το Champions League.

Είχα την αίσθηση πως αυτά τα στοιχεία υπήρχαν σε μικρότερο βαθμό στην Γιουβέντους", τόνισε ο Ντε Λιχτ, για να προσθέσει από το στρατόπεδο της εθνικής Ολλανδίας στο οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο (σ.σ. για τα ματς του Nations League):

"Η Μπάγερν είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία του προπονητή μας στην Ολλανδία, του Λουίς Φαν Χάαλ. Όσο για εμένα, είχα παίξει λίγο στα πρώτα τρία ματς επειδή άργησα να μπω στις προπονήσεις αλλά έχω παίξει στα έξι από τα οκτώ τελευταία ματς.

Συνεπώς είμαι ικανοποιημένος από το πώς έχουν πάει τα πράγματα για μένα στην Μπάγερν τους πρώτους δύο μήνες".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ