ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Νόιερ έκραξε τους Βαυαρούς για την απόλυση Ταπάλοβιτς και τιμωρείται

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ
Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ 2022 AP PHOTO/MICHAEL SOHN, FILE

Ο Μάνουελ Νόιερ με συνέντευξή του στο Athletic δήλωσε αντίθετος με την απομάκρυνση του προπονητή τερματοφυλάκων, Τόνι Ταπάλοβιτς, και τώρα θα αναγκαστεί να υποστεί τις συνέπειες.

Ο Μάνουελ Νόιερ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Athletic, όπου ρωτήθηκε για την απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων, Τόνι Ταπάλοβιτς από την Μπάγερν.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας μίλησε για μία κίνηση απογοητευτική που δεν μπορεί να καταλάβει και υπερασπίστηκε τον πρώην προπονητή του: "Ήταν δυνατό χτύπημα για εμένα. Το έμαθα από τους διοικούντες της ομάδας. Ήρθε από το πουθενά. Για τον Τόνι ήταν ξαφνικό επίσης. Δεν αντιλήφθηκα αυτή την κίνηση. Δεν υπήρχε λόγος που να μπορούσα να καταλάβω. Ειπώθηκαν πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ.

Mου αφήνει μεγάλη απογοήτευση. Αφορά στην ανθρώπινη πλευρά των πραγμάτων, ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκαν σε έναν υπάλληλο. Στην Μπάγερν θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί. Είναι θλιβερό για όλους. Για την ομάδα, για τον Τάπα, για το σταφ και όλους τους τερματοφύλακες. Από την μία πλευρά είμαι, από την άλλη επαγγελματίας".

Η Μπάγερν δεν θα αφήσει έτσι την υπόθεση. Σύμφωνα με την Bild θα τον τιμωρήσει τουλάχιστον με πρόστιμο, με τον Καν να τονίζει: "Οι δηλώσεις ήρθα σε λάθος στιγμή, έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Είμαι πολύ απογοητευμένος".

Οι δηλώσεις του Νόιερ για τον τραυματισμό και τον Ζόμερ

Ο Μάνουελ Νόιερ αναφέρθηκε στην στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του στο σκι, περιγράφοντας τις στιγμές όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο: "Όταν κατάλαβα ότι μπορεί να γίνει εγχείρηση, ήμουν αισιόδοξος πως θα είμαι καλά. Αυτό που σε ισοπεδώνει είναι να λες στους ανθρώπους γύρω σου τι έχει συμβεί, πως χρειάζεσαι επέμβαση.

Με κατέβαλε. Όταν είσαι στο τηλέφωνο με άλλους και σε ρωτάνε 'Πού είσαι, ακούω φωνές' και απαντάς 'Ναι. είναι γιατροί'. Είχα ένα σφίξιμο στον λαιμό, δάκρυζα και έλεγα 'Κάλεσε τον γιατρό της ομάδας'".

Όσον αφορά στον Γιαν Ζόμερ τόνισε: "Ξέρω τον Γιαν αρκετό καιρό, είναι πολύ καλό παιδί και καλός τερματοφύλακας. Ο σύλλογος βρήκε εξαιρετική λύση. Ήταν σημαντικό για εμάνα να υπάρχει υπάχει κάποιος και τότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ