ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του δέρματος

Ο Μάνουελ Νόιερ στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ιταλία για το Nations League.
Ο Μάνουελ Νόιερ στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ιταλία για το Nations League. 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, FILE

Ο Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπο και χρειάστηκε να υποβληθεί τρεις φορές σε χειρουργική επέμβαση.

Ο σταρ της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, μοιράστηκε την Τετάρτη (2/11) μέσω του instagram ένα VIDEO στο οποίο αποκαλύπτει ότι είχε διαγνωσθεί στο παρελθόν με καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπο.

Στο VIDEO που συμπρωταγωνιστεί μαζί του η γνωστή τενίστρια, Αντζελίκ Κέρμπερ, και το οποίο αφορά τη διαφήμιση μίας αντιηλιακής κρέμας, ο διεθνής Γερμανός εξομολογήθηκε ότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

"Και οι δύο έχουμε ιστορικό δερματικών παθήσεων. Στην περίπτωσή μου, ήταν καρκίνος του δέρματος στο πρόσωπο, που χρειάστηκε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις", δήλωσε ο Νόιερ και πρόσθεσε:

"Όσον αφορά το αντηλιακό, έχουμε δώσει επομένως προσοχή στη μέγιστη προστασία. Δεδομένου ότι προπονούμαστε συνεχώς έξω και μας αρέσει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στη φύση είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε με δείκτη προστασίας 50+.

Γνωρίζουμε λοιπόν σίγουρα ότι έχουμε ένα αντηλιακό που μας προστατεύει συνεχώς και με το οποίο σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να μας κάψει".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ