ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Νάγκλεσμαν ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, πέντε παίκτες παραμένουν ανεμβολίαστοι

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν
Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Η Μπάγερν ανακοίνωσε πως θετικός στον κορονοϊό είναι ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν, ενώ η BILD αποκάλυψε πως πέντε παίκτες των Βαυαρών παραμένουν ανεμβολίαστοι και κινδυνεύουν με καραντίνα.

Ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν δεν βρέθηκε στον πάγκο της Μπάγερν στη νίκη απέναντι στην Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως ο προπονητής της ομάδας διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Στη Γερμανία επέστρεψε με ειδική πτήση, ενώ θα μείνει σε καραντίνα πέντε μέρες, καθώς είναι πλήρως εμβολιασμένος, αρκεί να επιδείξει αρνητικό τεστ.

"Είμαι καλά υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι περήφανος για την ομάδα, ολόκληρο το προπονητικό τιμ και την ομάδα πίσω από την ομάδα. Κάνατε υπέροχη δουλειά και χθες και με εκπροσωπήσατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο" ανέφερε στο μήνυμα του ο Νάγκελσμαν.

Η γερμανική εφημερίδα BILD πήγε το θέμα ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως πέντε παίκτες της Μπάγερν παραμένουν ανεμβολίαστοι. Αυτό σημαίνει πως για να αποφύγουν την καραντίνα, μετά τη διάγνωση του Νάγκλεσμαν, θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικά τεστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ