ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Μίλερ προειδοποίησε τον Λεβαντόβσκι ενόψει του Μπαρτσελόνα - Μπάγερν

Μπάγερν: Ο Μίλερ προειδοποίησε τον Λεβαντόβσκι ενόψει του Μπαρτσελόνα - Μπάγερν
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Μπάγερν μετράει αντίστροφα για να αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο νέο του σπίτι, το "Καμπ Νόου", με τον Τόμας Μίλερ να φροντίζει πάντως να προειδοποιήσει -μέσω video- τον άλλοτε συμπαίκτη του για τις άγριες διαθέσεις των Βαυαρών.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κούνησε μαντήλι το περασμένο καλοκαίρι στην Μπάγερν μετά από οκτώ άκρως πετυχημένα χρόνια, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, με τη μοίρα να τα φέρνει μάλιστα έτσι ώστε οι δύο ομάδες να δώσουν ραντεβού στους ομίλους του φετινού Champions League.

Ραντεβού που βρίσκει μέχρι στιγμής χαμογελαστούς τους Βαυαρούς και κατηφείς τους Καταλανούς. Και αυτό γιατί η Μπάγερν έκανε το "4 στα 4" και κλείδωσε την παρουσία της στη φάση των "16" ενώ η Μπαρτσελόνα είναι σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, με μία νίκη της Ίντερ επί της Πλζεν το βράδυ της Τετάρτης (26/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) να αρκεί για να την "υποβιβάσει" στο Europa League.

Την ίδια ώρα με τον αγώνα στο "Τζουζέπε Μεάτσα" υπάρχει ωστόσο και η γιγαντομαχία Μπαρτσελόνα - Μπάγερν (26/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24), που θα έχει έξτρα χρώμα από το γεγονός πως ο "Λέβα" θα έχει το ρόλο του άτυπου οικοδεσπότη.

Οι πρώην συμπαίκτες του δεν είναι πάντως διατεθειμένοι να του... χαριστούν και αυτό το κατέστησε σαφές το "πειραχτήρι" της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ, ο οποίος δημοσίευσε video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία, και έστειλε το εξής μήνυμα: "Λέβα, ερχόμαστε".

Δεν είναι πάντως ο μοναδικός που αναφέρθηκε δημόσια στον φορ της "Μπάρτσα", αφού το ίδιο έκαναν με δηλώσεις τους και δύο άλλα μέλη των πρωταθλητών Γερμανίας, οι Τζαμάλ Μουσιάλα και Λέον Γκορέτσκα.

"Θα είναι λίγο περίεργο αλλά θα το συνηθίσουμε. Θα είναι πάντα ωραίο όταν διασταυρώνονται οι δρόμοι μας. Στην τελική είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ένα καλό άτομο", τόνισε ο 19χρονος Γερμανός φορ, με τον 27χρονο μέσο να υπογραμμίζει:

"Ο Λέβι είχε συνηθίσει στην Μπάγερν να φτάνει τουλάχιστον στους 16. Όταν αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα, είτε σε φιλικό είτε στον τελικό του Champions League, είναι θεαματικό ματς. Δεν βλέπουμε την ώρα να παίξουμε το ματς και να τον νικήσουμε".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ