ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Μαζραουί κλείνει στους Βαυαρούς

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Φίτεσε
Ο Νουσαΐρ Μαζραουί στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Φίτεσε 2021 AP PHOTO/PETER DEJONG

Η Μπάγερν Μονάχου έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νουσαΐρ Μαζραουί, με τον 24χρονο δεξιό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2026, όπως αναφέρει το Kicker.

Η Μπάγερν έχει κατακτήσει από το Μεγάλο Σάββατο το 10ο σερί πρωτάθλημα της Bundesliga. Εφόσον απομένει μία αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα οι Βαυαροί επικεντρώνονται στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το Kicker, η Μπάγερν έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νουσαΐρ Μαζραουί. Ο 24χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στον Άγιαξ, μένει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Μαζραουί έχει συμφωνήσει με την γερμανική ομάδα και αναμένεται να βάλει υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο με την Μπάγερν, δηλαδή έως το 2026. Ο Μαροκινός έχει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Παράλληλα με την υπόθεση του Μαζραουί, η Μπάγερν επιδιώκει να κλείσει ακόμη έναν παίκτη του Άγιαξ, τον Ράιαν Χράφενμπερχ. Οι Βαυαροί μάλιστα βρίσκονται κοντά στο να κλειδώσουν και την μεταγραφή του 19χρονου κεντρικού μέσου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ