ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από επτά ομάδες της Bundesliga

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο στο Champions League
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο στο Champions League @ 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Λεβαντόβσκι μετά απ' το χατ-τρικ κόντρα στην Γκλάντμπαχ έχει σκοράρει 39 φορές στη φετινή Bundesliga και ξεπερνάει στα γκολ επτά ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Τα νούμερα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν σταματούν να εντυπωσιάζουν. Ο Πολωνός στράικερ στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Γκλάντμπαχ σκόραρε χατ-τρικ και έτσι έφτασε συνολικά τα 39 γκολ στην Bundesliga.

Βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 14 γκολ περισσότερα από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ είναι και στο κυνήγι του Γκερντ Μίλερ, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στην Bundesliga (40).

Οι αριθμοί του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εντυπωσιάζουν, αφού ο Πολωνός μετράει περισσότερα γκολ απ' ότι έχουν πετύχει επτά ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η Χέρτα Βερολίνου έχει σκοράρει 39 γκολ, η Βέρντερ Βρέμης και η Μάιντς 34, η Κολονία και η Άουγκσμπουργκ 32, η Μπίλεφελντ 23 και η ουραγός Σάλκε 20.

Πλέον, απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη του γερμανικού πρωταθλήματος, με την Μπάγερν να έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να κυνηγάει την κατάρριψη περισσότερων ρεκόρ.

Photo credits: 2021 Matthias Schrader/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ