ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λάιμερ έγινε η πρώτη μεταγραφή των Βαυαρών για τη νέα σεζόν

Μπάγερν: Ο Λάιμερ έγινε η πρώτη μεταγραφή των Βαυαρών για τη νέα σεζόν
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μπάγερν έκανε γνωστή την πρώτη μεταγραφική της κίνησης ενόψει της νέας σεζόν, με τον Κόνραντ Λάιμερ να μένει ελεύθερος από την Λειψία και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Από τους Κυπελλούχους Γερμανίας των δύο τελευταίων σεζόν στους πρωταθλητές Γερμανίας των 11 τελευταίων ετών! Ο λόγος για τον Κόνραντ Λάιμερ, με τον 26χρονο Αυστριακό διεθνή μέσο να αποχαιρετάει την Λειψία, που αποτέλεσε το σπίτι του για έξι χρόνια, και να ανοίγει την πόρτα της Μπάγερν, η οποία την Παρασκευή (09/06) ανακοίνωσε τη συμφωνία μαζί του μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027.

"Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Η Μπάγερν είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο και τους οπαδούς.

Η Μπάγερν είχε πάντα τους υψηλότερους στόχους, όπως και εγώ. Εδώ, βρίσκομαι στο σωστό μέρος. Από την πρώτη ημέρα της προπόνησης θα δίνω το 100%. Ανυπομονώ να αρχίσω", τόνισε ο Λάιμερ στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα των Βαυαρών, με τον CEO της Μπάγερν, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεσεν, να δηλώνει:

"Είμαστε ευχαριστημένοι που υπογράψαμε τον Κόνραντ Λάιμερ. Έρχεται σε εμάς ως δύο φορές Κυπελλούχος Γερμανίας και μαζί ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε ακόμα μεγαλύτερες νίκες και τίτλους εδώ στην Μπάγερν".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ