ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Με πληρότητα στο 100% και 75.000 θεατές κόντρα στη Χόφενχαϊμ

Οι οπαδοί της Μπάγερν στην Allianz Arena στην αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ
Οι οπαδοί της Μπάγερν στην Allianz Arena στην αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ © 2020 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο η Μπάγερν ετοιμάζεται να γεμίσει την Allianz Arena στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Χόφενχαϊμ, με τη χωρητικότητα να φτάνει στο 100% και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια να μπορεί να υποδεχθεί μέχρι και 75.000 θεατές.

Στην κανονικότητα επιχειρούν με μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουν πολλές χώρες, παρά τη μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού που συνεχίζει να καλπάζει. Ωστόσο, η κυβέρνηση της Βαυαρίας αποφάσισε να επιτρέψει την πληρότητα στην Allianz Arena στο 100%.

Αυτό σημαίνει ότι η Μπάγερν μετά το διάλειμμα για τις εθνικές ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 23 Οκτωβρίου 75.000 θεατές, που θα γεμίσουν το γήπεδο, έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο. Κι αυτό θα γίνει στην εντός έδρας αναμέτρηση για τη Bundesliga με τη Χόφενχαϊμ, καθώς τα δύο παιχνίδια που μεσολαβούν με Λεβερκούζεν (17/10) για το πρωτάθλημα και με Μπενφίκα (20/10) για το Champions League είναι εκτός έδρας.

Η είσοδος στην Allianz Arena θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως, έχουν νοσήσει ή έχουν να πραγματοποιήσει αρνητικό τεστ PCR (όχι μεγαλύτερο από 48 ώρες).

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ