ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Ο Χάλαντ έλαμψε με γκολ στο ντεμπούτο του

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπάγερν | 23 Ιουλίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπάγερν | 23 Ιουλίου 2022 @2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Μπάγερν στο πλαίσιο φιλικού αγώνα στο "Lambeau Field" που σημαδεύτηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα, με το νικητήριο γκολ να σημείωνεται από τον Έρλινγκ Χάλαντ στο ντεμπούτο του με τους πολίτες.

Μετά από το 2-1 επί της Κλαμπ Αμέρικα στο πρώτο της καλοκαιρινό φιλικό στις ΗΠΑ η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το "2 στα 2" τα ξημερώματα της Κυριακής, αυτή τη φορά με έναν μεγαλύτερο αντίπαλο, την Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και ανταμείφθηκαν παίρνοντας τη νίκη με 1-0 με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάλαντ, με τον Νορβηγό να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και να ανοίγει λογαριασμό τερμάτων όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή στο 12ο λεπτό μετά από γύρισμα του Τζακ Γκρίλις από τα αριστερά.

Πέρα από τον Χάλαντ, πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν και ο... άστατος καιρός, αφού οι κεραυνοί που έπεσαν είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα για 15 λεπτά αλλά και μία διακοπή κατά τη διάρκειά του, γεγονός που οδήγησε τις δύο ομάδες στο να αποφασίσουν από κοινού να παίξουν δύο 40λεπτα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ (41' Ούλριχ), Παβάρ (71' Νιανζού), Ουπαμεκανό (52' Ντε Λιχτ), Ερναντέζ (71' Στάνισιτς), Ντέιβις (71' Γουάνερ, Σάμπιτζερ (52' Γκράβενμπερχ), Κίμιχ, Κομάν (41' Μαζραουί), Γκνάμπρι (71' Βίντοβιτς), Σανέ (53' Μουσιάλα), Μίλερ (71' Ζίρκζι)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας (53' Γουόκερ), Άκε, Γουίλσον-Έσμπραντ (76' Λιούις), Ντε Μπράινε, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (65' Φίλιπς), Μαχρέζ (66' Πάλμερ), Χάλαντ (41' Άλβαρες), Γκρίλις

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ