ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Κοντά σε νέο συμβόλαιο με Γκνάμπρι μέχρι το 2027

Ο Σερζ Γκνάμπρι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν απέναντι στην Κολονία | 22 Αυγούστου 2021
Ο Σερζ Γκνάμπρι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν απέναντι στην Κολονία | 22 Αυγούστου 2021 @2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Σερζ Γκνάμπρι πολιορκείται από αρκετές ομάδες όμως προτεραιότητά του φαίνεται πως είναι η Μπάγερν, με το "Kicker" να αποκαλύπτει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Τσέλσι εξεδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σερζ Γκάμπρι με στόχο να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την επίθεσή της (η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με τον Ραχίμ Στέρλινγκ) όμως το γεγονός αυτό έφερε... αφύπνιση στην Μπάγερν και είναι πλέον πολύ πιθανό οι όποιοι μνηστήρες του Γερμανού διεθνούς εξτρέμ να μείνουν με την όρεξη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει με δημοσίευμά του το "Kicker", ναι μεν ο 26χρονος παίκτης ετοιμάζεται να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς όμως για τον ίδιο η πρώτη του επιλογή παραμένει να μείνει στο Μόναχο και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει τους όρκους εμπιστοσύνης του με τους πρωταθλητές Γερμανίας των 10 τελευταίων ετών.

Το γερμανικό περιοδικό υπογραμμίζει πως οι δύο πλευρές είναι σε πολύ καλό δρόμο για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα έχει μάλιστα διάρκεια είτε για τέσσερα είτε και για πέντε χρόνια, κάτι που αν συμβεί θα τον κρατήσει στην "Αλιάντς Αρίνα" ως το 2027.

Σημειώνεται πως η πρώτη σεζόν του Νάγκελσμαν στον πάγκο της Μπάγερν ήταν άκρως ευεργετική για τον Γκνάμπρι, ο οποίος σε σύνολο 34 αγώνων στην Bundesliga είχε 14 γκολ και 6 ασίστ, τον καλύτερο απολογισμό του σε επίπεδο πρωταθλήματος σε μία σεζόν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ