ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Κινδυνεύει να χάσει τον Κομάν όπως τον Αλάμπα

Ο Κομάν πανηγυρίζει μαζί με τον Αλάμπα γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Βέρντερ (21 Νοεμβρίου 2020)
Ο Κομάν πανηγυρίζει μαζί με τον Αλάμπα γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Βέρντερ (21 Νοεμβρίου 2020) @ 2020 MATTHIAS SCHRADERZ/ASSOCIATED PRESS

Μπάγερν και Κίνγκλεϊ Κομάν δεν έχουν βρει τη χρύση τομή για την επέκταση της συνεργασίας τους, με την Gazzetta dello Sport να εκτιμάει πως οι Βαυαροί απειλούνται να χάσουν τον Γάλλο στράικερ όπως ακριβώς και τον Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Κίνγκλεϊ Κομάν έχει δείξει την αξία του τα τελευταία χρόνια στην Μπάγερν και για αυτό το λόγο βρίσκει θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Γερμανίας, όμως αυτή τη στιγμή μόνο εύκολη δεν φαντάζει η περίπτωση ανανέωσής του από τους Βαυαρούς.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και παρά τις έντονες προσπάθειες της Μπάγερν να τον καπαρώσει για πολύ καιρό ακόμα, εκείνος έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις ανανέωσης, ενώ το γεγονός πως έχει αλλάξει μάνατζερ κάνει πολλούς να εκτιμούν πως "ψάχνεται" για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι σημαντική και μοιάζει αρκετά πιθανό το σενάριο να η Μπάγερν να χάσει τον παίκτη χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της σε περίτπωση που αποφασίσει να φύγει, όπως έγινε με τον Αλάμπα που περίμενε να λήξει το συμβόλαιό του για να επιλέξει την Ρεάλ.

Αυτή τη στιγμή ο Κομάν αξιώνει 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον γερμανικό σύλλογο να είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του στα 12 με 13 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να είναι έτοιμη για άλλη υπέρβαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κομάν ολοκλήρωσε τη σεζόν με 5 γκολ και 15 ασίστ, ενώ η τιμή του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στα 76 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Transfermarkt.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ